Veikala darba laiks:  pirmdienās - piektdienās no 10:00 līdz 19:00; sestdienās no 10:00 līdz 17:00; svētdienās - brīvs

Bērnu krēsliņi velosipēdiem

Bērnu krēsliņi velosipēdiem

Bērnu krēsliņu iespējams nostiprināt velosipēda priekšā uz rāmja, aizmugurē uz bagāžnieka vai aizmugurē pie rāmja sēdekļa caurules.


Praktiskāki ir bērnu velosipēda krēsliņi ar duālo stiprinājumu, jo tos iespējams nostiprināt velosipēda aizmugurē gan uz bagāžnieka, gan pie sēdekļa caurules. Pie caurules stiprināmie krēsliņi ir komfortablāki, jo elastīgie stiprinājuma stieņi nodrošina papildu amortizāciju. Aizmugurē stiprināmie bērnu krēsliņ paredzēti 20-25 kg svaram, bet priekšā stiprināmie bērnu krēsliņi paredzēti mazākiem bērniņiem – parasti līdz 15kg.

Kvalitatīvs bērnu velosipēda krēsliņš ir izgatavots no dubulta korpusa plastikāta materiāla, kam ir augsta stingrība un tas labi pasargās bērniņu negadījumos. Papildu drošībai ieteicama 5 punktu drošības josta, bērniņa kāju balsti ar regulējamu augstumu, pēdu fiksēšanas siksniņas un sarkana mirgojoša dienas gaitas lampiņa, kas iebūvēta krēsliņa aizmugurē.

Bērnu velosipēdu krēsliņš dod iespēju visai ģimenei doties kopīgos izbraucienos sākot no 1.5 gadu vecumam. Ilgstošākiem izbraucieniem ieteicams izmantot treilerus vai piekabes, kas ir ietilpīgāki un ērtāki.

Lai jautra kopā būšana!

Saistītie raksti