Veikala darba laiks:  pirmdienās - piektdienās no 10:00 līdz 19:00; sestdienās no 10:00 līdz 17:00; svētdienās - brīvs

Īsi par elektro velo akumulatoriem

Īsi par elektro velo akumulatoriem

Kāds ir elektriskā velosipēda akumulatora darbības rādiuss?

Elektriskā velosipēda akumulatora darbības rādiuss ir atkarīgs no vairākiem faktoriem, tostarp velosipēda un braucēja svara, braukšanas ātruma un reljefa. Parasti elektriskā velosipēda akumulators spēj nodrošināt darbības rādiusu no 20 līdz 120 kilometriem.

Vai iespējams palielināt akumulatora jaudas ietilpību?

Jā, gandrīz visi ražotāji piedāvā tā saucamos akumulatoru “extender kit”, jeb papildu 200-450 Wh akumulatora blokus, kas var būtiski palielināt kopējo velosipēda akumulatora ietilpību un darbības rādiusu.


Cik maksā elektriskā velosipēda akumulators?

Elektriskā velosipēda akumulators ir viena nozīmīgākajām un dārgākajām elektriskā velosipēda sastāvdaļām un tā cena parasti ir robežās no 300 līdz 800 EUR. Parasti tā veido 1/3 daļu no kopējās velosipēda cenas.

Kā tiek veikta elektriskā velosipēda akumulatora uzlāde?

Elektriskā velosipēda akumulatoru uzlādē, izmantojot 220 V kontaktligzdu. Parasti akumulators ir ērti demontējams no velosipēda. Uzlādes laiks ir atkarīgs no akumulatora jaudas, lādētāja jaudas un akumulatorā atlikušā enerģijas daudzuma. Parasti akumulatora uzlāde aizņem no 4 līdz 8 stundām.

Kā rūpēties par elektriskā velosipēda akumulatoru?

Lai pagarinātu elektriskā velosipēda akumulatora kalpošanas laiku, ir svarīgi to pareizi kopt un ievērot dažus lietošanas paradumus. Izvairieties no akumulatora pilnīgas izlādēšanas. Izvairieties no akumulatora pārkaršanas. Uzglabājiet akumulatoru vēsā, sausā vietā. Ražotāji parasti garantē 600-1000 uzlādes ciklus bez būtiska akumulatora efektivitātes krituma.

Saistītie raksti