Veikala darba laiks:  pirmdienās - piektdienās no 10:00 līdz 19:00; sestdienās no 10:00 līdz 17:00; svētdienās - brīvs

JAUNUMS veikalā AstraVelo - Dahon salokāmie velosipēdi!

JAUNUMS veikalā AstraVelo - Dahon salokāmie velosipēdi!

DAHON ir viens no vadošajiem salokāmo velosipēdu zīmoliem pasaulē, kas ražo augstas kvalitātes salokāmos velosipēdus, kurus ir ērti lietot pilsētvidē un glabāt vai transportēt ierobežotas telpas apstākļos.


Dahon salokāmo velosipēdu konstrukcija ir rūpīgi pārdomāta, lai nevainojumi un ilgstoši kalpotu ikvienam, kas vēlas aktīvi pārvietoties pilsētas vidē. Plašais pārnesumu diapazons dod iespēju attīstīt ievērojamu ātrumu un ērti uzsākt braucienu. Salocītā veidā tos var ērti ievietot automašīnas bagāžniekā vai pieliekamajā telpā un tā izmēri parasti nepārsniedz 80 x 35 x 80cm.

Īpaši pievilcīgs ikdienas lietotājiem ir elektriskais DAHON UNIO E20 modelis, ar 36V/200W/60NM elektrisko dzinēju un unikālu sēdekļa stutē integrētu 313Wh akumulatoru. Elektriskais motors nodrošina fantastisku paātrinājumu, bet akumulatora ietilpīgums nodrošina 60-100 km distances atbalstu. Līdz ar to ikdienas lietotājam akumulators būs jālādē tikai 1-2 reizes nedēļā. Ar šādu velo ir patiess prieks un bauda braukt pilsētvidē pa intensīvas satiksmes posmiem.

DAHON tiek ražots no kvalitatīviem un augstvērtīgiem materiāliem, tāpēc tiem ir mazs svars un ražotājs nodrošina 5-10 gadu garantiju kritiskajiem velosipēda mezgliem un detaļām.

Izbaudi kvalitāti, komfortu un veiktspēju vienā!