Veikala darba laiks:  pirmdienās - piektdienās no 10:00 līdz 19:00; sestdienās no 10:00 līdz 17:00; svētdienās - brīvs

JAUNUMS! BASIL velo somas un grozi ir klāt!

JAUNUMS! BASIL velo somas un grozi ir klāt!

Basil ir Nīderlandes velosipēdu grozu, somu, apģērba un ražotājs, kas darbojas kopš 1976. gada. Uzņēmums ir pazīstams ar savu plašo produktu klāstu, kas ietver grozus, somas, bagāžniekus, velo paģērbu un citus aksesuārus, kas ir izstrādāti, lai padarītu velosipēdu braukšanu ērtāku un patīkamāku.

Basil galvenie moto, kas to padarījuši par vadošo velosipēdu somu un grozu zīmolu:

  • Kvalitatīvi un gaumīgi
  • Funkcionāli un ērti
  • Ilgstpējigi un draudzīgi sabiedrībai un planētai

Basil velosipēda grozi un somas ir pieejami dažādos izmēros, stilos un materiālos, lai atbilstu jebkuram velosipēdam un apmierinātu visprasīgāko braucēju vajadzības.

Basil velosipēdu grozi un somas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem un tie ir izturīgi pret jebkuriem laikapstākļiem.Tos var stingri piestiprināt pie velosipēda bagāžnieka vai pie velosipēda stūres, un somu vai grozu vareši ērti noņemt no velosipēda un paņemt sev līdzi birojā vai veikalā.

Basil suņu grozi ir izgatavoti no izturīga, ūdensizturīga materiāla, lai nodrošinātu jūsu suņa drošību un komfortu, kad jūs abi dodaties velo braucienā, un tie ir pieejami dažādos izmēros atbilstoši jūsu mīluļa izmēram

Cerams, šodien līs! Basil ražo arī plašu velosipēdu apģērbu klāstu, tostarp vestes, jakas, bikses, cepures un cimdus. Apģērbs ir izgatavots no īpaši kvalitatīviem materiāliem un ir izturīgs pret laikapstākļiem. Tas ir pieejams dažādos stilos un krāsās, lai atbilstu jebkuram velo braucējam!

Basil somas un grozi AstraVelo veikalā Rīgā, Gunāra astras ielā 5 ir pieejamas jau šobrīd! Bet Basil apģērbs AstraVelo veikalā gaidāms 2024. gada pirmajā pusē.

 Lai labi droši ripo!

Saistītie raksti