Veikala darba laiks:  pirmdienās - piektdienās no 10:00 līdz 19:00; sestdienās no 10:00 līdz 17:00; svētdienās - brīvs

Bosch The Smart System - labākais elektriskajiem velosipēdiem!

Bosch The Smart System - labākais elektriskajiem velosipēdiem!

Bosch “The smart system” ir elektriskajiem velosipēdiem radīta viedā sistēma, kas apvieno motoru, akumulatoru, vadības bloku un displeju, kas sniedz vienotu un intuitīvu braukšanas pieredzi.

Velosipēda vadības bloku var savienot ar mobilo tālruni, personalizēt daudzu iestatījumus un iegūt plašu informāciju par velosipēda sistēmas stāvokli vai braucienu.

Sistēmas pamatā ir Bosch Performance Line CX motors, kas ir viens no jaudīgākajiem un efektīvākajiem motoriem. Motors spēj sniegt līdz pat 85 Nm griezes momentu, kas nodrošina lielisku paātrinājumu un elastīgumu

Akumulators ir pieejams dažādās kapacitātēs, no 360 līdz 750 Wh. Tas nodrošina sniedzamību no 40 līdz 150 kilometriem.

Vadības bloks ir atbildīgs par motora un akumulatora vadību. Tas piedāvā dažādus braukšanas režīmus, tostarp Eco, Tour, Sport un Turbo.


Displejs sniedz informāciju par braukšanas ātrumu, attālumu, akumulatora līmeni un citiem datiem. Tas ir pieejams dažādās versijās, tostarp LCD, TFT un OLED.

Bosch The smart system piedāvā vairākas priekšrocības salīdzinājumā ar citiem elektrisko velosipēdu sistēmām. Tā ir viegli lietojama, intuitīva un tā piedāvā plašu funkciju klāstu. Daži konkrēti The smart system ieguvumi:

Jauda: The smart system piedāvā vienu no jaudīgākajiem motoriem elektrisko velosipēdu motoriem, kas nodrošina lielisku paātrinājumu un elastīgumu
Efektīvums: The smart system ir ļoti efektīva un dod iespēju paaugstināt veicamo distanci ar vienu uzlādi.
Kompaktums un svars. The smart system ir viegla un kompakta sistēma, kas padara to viegli transportējamu un uzglabājamu.
Uzticamība un kvalitāte: Bosch ir pazīstams ar savu uzticamību un kvalitāti - The smart system nav izņēmums

Bosch The smart system ir lielisks izvēle ikvienam, kurš meklē jaudīgu, efektīvu un uzticamu elektrisko velosipēdu sistēmu.

Saistītie raksti